• Hasnyálmirigy béldaganat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr az elöbb válaszolt nekem ezzel a témával kapcsolatban. Januárban végeztetek egy gyomor vastagbél tükrözést. De akkor előfordulhat hogy hasmenés nélkül de ezek a fájdalmak daganatra utalnak? Nem bírom már rettegek

        Dr. Plósz János válasza a hasi fájdalom témában

        Ha 1 éve volt gyomor- és vastagbél vizsgálat, akkor ezeken a terülteket teljes bizonyossággal kizárható rosszindulatú folyamat.


        Kérdés: 2019. december 26., 10:06; Megválaszolva: 2019. december 26., 10:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Dr.Nő, Dr.Úr! A jobb lábam, főleg a combom, kisebb mértékben a vádli és az ágyéki rész duzzadásával kapcsolatban kérnék tanácsot. A jobb vádlim 1, a combom 4 cm-el nagyobb mint a bal. A duzzadás enyhébb formában már év eleje...