• Dr. Plósz János részére

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Dr úr!Pár hete írtam Önnek,reggeli lágy széklet témában! Lenne ,még pár kérdésem! két hete szedem a protexin ibs floreát,és dicatelt!múlt héten már minden reggel formált volt a székletem,mérséklődött a beleim korgása, morgása ,de ma reggel megint híg volt! Két Hónap alatt négyszer volt negatív széklet vér tesztem és tenyésztésem! Két hete voltam hasi UH_n az is negatív, félévente elvégeztetem! Étvágyam jó, nem fogytam.Házi orvosom szerint nimcs szükség tükrözésre! Ön szerint csináltassak e Calprotektin tesztet, az mit mutatna ki? Bal oldalon és a bal hasam alján néha szurkál. Ciklusom normális, 28 naponta van a menstruációm, januárban megyek nőgyógyászhoz. Ön szerint lehet e komolyabb bajom, folytassam a protexin és a dicatel szedését , két hete szedem. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Plósz János válasza a IBS (postinfect) témában

        Komolyabb bajra nem utalnak a panaszok. A calprotectin szint alacsony értéke is ezt támasztaná alá. Még pár hétig érdemes a probiotikumot és a Dicetelt is használni, enni gyakran rendszeresen, egyszerre kicsiket, lassan nyugodtan.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2019. december 08., 16:08; Megválaszolva: 2019. december 09., 07:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Helicobacter pylori (kifújásos teszt eredménye) terápia gyógyszereiként az alábbiakat írta fel számomra az orvos: Doxycyclin 2x200 mg 10 napig, Ulcamed 2x2, Supplin 2x500 mg 10 napig, Emosul 2x40 mg 14 napig, Enterol. (2009-ben...
        Udvozlom, reflux es epes reflixom van. Tobbszor irtam. Most rettentoen nyom a mellkasom napot ota es fel vagyok fujodva es ettol aludni sem birok. Haziorvos motidint irt,hasmenesem lett. Laktoz erzekeny vagyok,igy a gyogyszereknek ez is fontos. Graviscot...