• Édesapám szeme alatti táska

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Időnként édesapám szeme alatt a csatolt képen látható dudor jelenik meg, ami általában rövid idő alatt elmúlik. Van ötletük, hogy mitől lehet ez? Néhány éve rákos volt, és egyik veséjét eltávolították. Az alvásával nincs gond. Viszont véleményem szerint vitaminhiányosan táplálkozik. Nem túlsúlyos, de főleg zsírból és szénhidrátból áll az étrendje. Köszönöm a válaszát! Attila

        Dr. Árki Ildikó válasza a szem alatti elváltozás témában

        Tisztelt Kérdező! Kép nem érkezett, így nem tudtam levelét szakértőinkhez elküldeni. Javasolt a háziorvos felkeresése az észlelt elváltozás személyesen történő vizsgálata céljából. Tisztelettel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2019. november 26., 09:17; Megválaszolva: 2019. november 26., 22:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: