• Fekete széklet

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! Kérdésem az lenne, hogy az normális e ha a székletem felszíne sötét, leginkább fekete volt, de ahol félbetört látszott hogy, belül már világos barna normális színe volt? Előzmény talán annyi lehet hogy tegnap este nagyon sokat kiabáltam, a hangom is elment és a kiabálás vége fele véríz volt a számban. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Plósz János válasza a széklet témában

        Ha nem kenőcsös, fekete, szurokszerű, akkor nem gond.


        Kérdés: 2019. november 24., 12:18; Megválaszolva: 2019. november 24., 13:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: