Norcolut tablette szedése

Magas vérnyomás, diabetesz, pitvar fibrillatió betegségeim. 55 éves vagyok. Pitvari fibrillatio és flutter kapcsán vérhígítót kell szednem. A gyógyszer szedés következtében barnás folyás jelentkezett, melyre azt mondták vérzés, és méhtisztítást végeztek. 2012 óta nem menstruálok, 2007-ben és 2013-ban volt már méhtisztításom, megvastagodott méhnyálkahártya miatt. A szövettan eredménye a corpusban és a cervixben malignitás nem merül fel. a corpus szövettani képe mirigydús endometriális polypusra utal. méhtest polipus. javaslat. 3 hónapig szedjem a Norcolut 2x1 és utána kontrol. Kérdésem, szükséges a gyógyszer szedése, a vérhígítóval szedhetem ezt a gyógyszert, és ez visszahozza a vérzésemet? Miért kell gyűgyszert szedni? Miért nem lehet laprozkópos vizsgálatot csinálni? Nem zavarja meg a most beállított gyógyszereket?

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

WEBBeteg szakértő válasza a méhtest polyp témában

Kedves Hölgyem! Ha a szövettani vizsgálat méhtest polypust igazolt, akkor én sem értem, miért kap sárgatest tartalmú hormont, hiszen nem ez a megoldás. Amennyiben kérdéses, hogy a polypus teljes egészében eltávolításra került-e, úgy valóban másik beavatkozásra van szükség. Ez nem laparoszkópos műtét, hanem endoszkópos, és a hüvely felől, a méhszájon át végzik. Méhüregi tükrözés a neve. Szerintem kérjen ki máshol is véleményt a leleteivel. Üdv. : Dr. Farkas Ágnes

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2019. november 22., 11:42; Megválaszolva: 2019. november 23., 15:57
Kérdések és válaszok: Egyéb
irritábilis bél szindróma
visszatérő hasmenés
Fehérvérsejtszám eltérések mire...
KÖLDÖK körüli égő érzés