• Miert erzem magam igy?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Miert erzem magam igy? Juliusban volt utoljara aktusom. Menstrualtam minden honapban kozben tobb terhessegi tesztet is elvegeztem mind negativ volt. Nem tudtam megnyugodni igy sem ezert elmentem 3 hete nogyogyaszhoz megvizsgalt kezzel azt mondta nincs terhesseg majd huvelyi uh-val sem latott terhesseget. Ra egy hetre is elmentem mert nem nyugtatott meg , aztan most hetvegen is elmentem egy masik nogyogyaszhoz o is ezt mondta kezi vizsgalat es huvelyi uh utan hogy nem vagyok terhes megis nagyon faj a hatam az alhasam fel van puffadva ha leulok mint aki egy lufit lenyelt. Egy honap alatt 11 kilot fogytam mondhatni semmit nem eszek. Mi tortenik velem? Miert nem tudok megnyugodni? Folyamatosan a testem figyelem minden rezduleset. Mindharom nogyogyaszati vizsgalat utan azt a valaszt kaptam hogy ha szeretne se tudna babat a mehembe varazsolni. Vagy ha a szent lelek nem szallt meg... megsem tudok megnyugodni neha rangasokat erzek a hasamban eleg stresszes idoszakon vagyok / megyek keresztul. Kerem segitsen hova menjek tovabb? Megkeseriti a mindennapjaimat

        Dr. Árki Ildikó válasza a puffadás, fogyás témában

        Tisztelt Kérdező! Ezek a panaszok (a negatív terhességi teszttel normális mensessel, és negatív nőgyógyászati eredményekkel) nem utalnak terhességre, inkább emésztőrendszeri vagy egyéb betegségre. Általános, belgyógyászati, laborvizsgálat, gastroenterológiai vizsgálatok jönnek elsősorban szóba. Kérem, mielőbb keresse fel háziorvosát a panaszokkal, aki fizikális vizsgálat után a vizsgálatok további lépéseit meg tudja határozni.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2019. november 14., 20:46; Megválaszolva: 2019. november 18., 18:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: