• Aranyér vagy rák?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! 4-5 napja elrontottam a hasam, hasmenés és hányás volt, hasmenés nagyjábol két napig. Fájt, égetett néha viszketett. Azóta rendbe jött a székelés viszont ma azt vettem észre, hogy mintha valami nyomná a végbelem és ki kell nyomnom, mintha nagy dolog lenne. Tükörbe megnéztem és majdnem teljesen körbe a végbélnyílásomon mintha duzzanat lenne, puha fádalmatlan viszont olyan "száraznak" érzem. Ez előtt semmiféle panaszom nem volt, naponta 1-2x volt nagy dolgom minden gond nélkül. Kevés vizet iszok illetve nagyjábol egész nap ülök, nagyon keveset mozgok. Forduljak háziorvoshoz vagy egyszerű arannyéről beszélünk? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a aranyér témában

        Nagy valószínűséggel aranyérről van szó. Proktis M kenőcs és végbélkúp használata javasolt.


        Kérdés: 2019. november 08., 18:53; Megválaszolva: 2019. november 10., 12:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.