• Mit jelent a dignózis?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv!Kibicsaklott a bokám.Voltam sürgőssegin,hazaküldtek röntgen után,hogy "jó lesz az".Ám azért érdekelne a diagnózis. "Beutaló diagnózis:S9340.Helyi diagnózis:S8260.A bal külboka csúcsa alatt,attól élesen el nem különíthetően egy 3×4mm-es héjszerű csont fragmentumnak imponalo sclerotikus képlet ábrázolódik,mely abfractióra utalhat." Köszönöm válaszát!

        Dr. Árki Ildikó válasza a BNO kód, diagnózis témában

        Tisztelt Kérdező! A kért BNO kódok: S9340 A boka rándulása és húzódása S8260 A külboka törése


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2019. november 06., 00:05; Megválaszolva: 2019. november 06., 10:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: