Idegzsába vagyok..:(

Tisztelt Dr. Nő! Mostmár pár éve sajnos, hogy rendszeresen eljutok odaig, hogy fel kell keresnem egy szakembert a viselkedésen miatt. A legnagyobb problémám az, az, hogy rettenetesen hamar és apró dolgokon fel tudom kapni a vizet, török-zuzok, ha annyira elmergesedik a helyzet, sokszor nem úgy beszélek a párommal ahogy kellene, ez éppen attól függ, milyen kedvel ebredtem fel... Sajnálom a korulottem élőket, mert rettenetesen irritáló személyiség lehetek külső szemmel. Keresem a megoldást, hogy lehetnék nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb. Rengetegszer érzem magam úgy, hogy tovább nem igazán van értelme küzdeni az eletemben, mert, hogy ilyen a szemelyisegem.. Agresszív vagyok és robbanekony, na most egy 22eves lánynak nem úgy kellene viselkednie, ahogyan én viselkedek. Ha megteszem ezen dolgokat, és összevesztem emiatt bárkivel is, rájöttem, hogy én voltam a hibás, csúnyán beszéltem vele, nem így kellett volna.. Lehet, hogy személyiségzavarom van? Milyen kezelés segítene esetleg, ha egyeltalan lehet ezen segíteni? Válaszát elore is koszonom! Üdvözlettel! K.

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Árki Ildikó válasza a viselkedés zavar témában

Tisztelt Kérdező! Javaslom, hogy keressen fel pszichiáter-pszichoterapeutát, aki meg tudja állapítani, hogy mi áll a viselkedése hátterében és milyen kezeléssel (pl. pszichoterápia) lehetne segíteni.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2019. október 22., 14:16; Megválaszolva: 2019. október 23., 21:32
Kérdések és válaszok: Egyéb
irritábilis bél szindróma
visszatérő hasmenés
Fehérvérsejtszám eltérések mire...
KÖLDÖK körüli égő érzés