• Kinövés végbél környékén

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr! Két hónapja van egy borsó szemnyi kinövés közvetlenül a végbélnyílásnál. (Úgy néz ki mintha szemölcs lenne, de nem az)Bőrgyógyász fagyasztotta de vissza nőtt, vagyis el sem tűnt. Ezen kívűl néha mondjuk 2 hetente piros élénk színű vér festi be székelésnél a wc papírt. Nem tudom összefügg e a kettő és , hogy milyen orvoshoz kellene forduljak. Köszönöm válaszát

        Dr. Árki Ildikó válasza a anus témában

        Tisztelt Kérdező! Így vizsgálat nélkül csak azt tudom mondani, hogy vissza kellene menni kontroll vizsgálatra a bőrgyógyászhoz, illetve lehetséges, hogy két különböző ok is áll a panaszok hátterében, ezért proktológiai vizsgálat is javasolt.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2019. október 21., 19:11; Megválaszolva: 2019. október 21., 21:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: