• Galvánáram

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Doktor/nő! Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy munkám során egy 3 amperes galvánárammal működő iontoforézis készülékkel dolgozom ami áthalad a testemen, naponta több órán keresztül. Ön szerint ez káros hatással van a szervezetemre? Bármi bajom lehet tőle? Megtisztelő Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Árki Ildikó válasza a iontoforézis témában

        Tisztelt Kérdező! Áttekintettem néhány irodalmat az iontoforézis kezelésről. Nem találtam arra vonatkozó adatot, hogy a kezelés a kezelőre milyen hatással lenne. A leírások azt sem tartalmazták, hogy a kezelő személy az áramkörbe kerülne. Mindezek alapján úgy gondolom, hogy nem haladhatna át a testén a galvánáram, persze nem ismerem az Önök készülékét, és azt sem, hogy pontosan mit végez vele. Kérem, beszélje meg a problémáját, a készülék működését munkáltatójával és a foglalkozás-egészségügyi orvosával. Tisztelettel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2019. október 17., 22:40; Megválaszolva: 2019. október 31., 09:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: