• Arcrandulas

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorno! Nagyon koszonom jotanacsait! Ugy erzem, Doktorno sokat segitett nekem a valaszaival. A neurologiai szakrendeles utanra kertem egy idopontot egy pszihiaterhez, hol elkezdhessuk a kezelest a hipochondria ellen. Meg akarok szabadulni az allando rettegestol, remelem sikerulni is fog, rajtam nem mulik. Probalok nem figyelni a tunetekre mar, pl a zsibbadast mar sikerult teljesen kizarnom. Neha meg fejfajassal. Foleg napkozben eroteljesebb, ha emelek, erosebben kohogok akkor a homlokomnal szok9tt fajdogalni. Delutani alvasbol felkellve enyhe hanyingerem volt. Emlitette Doktorno az arcrangast mint epilepszia tunet. Ma fekve az arcom jobb oldalan a szemem alatti teruleten kb 1 mp ig egy onkentelen rangast tapasztaltam, de tenyleg csak gyakorlatig 2 gyors rangas 1 pillanat alatt. Erre gondolt doktorno amikor az epilepsziat mondta? Honnan tudhaton konkretan hogy epilepszias rohamom van e? Koszelonettel: eegy, mar kevesbe aggodo ember!

        Dr. Kerekes Éva válasza a Fejfájás témában

        . Tisztelt Érdeklődő! Nem, egy-egy rövid ideig tartó izomrángás az nem epilepszia. Epilepsziás roham esetében a rángás több percen át tart. Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog megszabadulni a rettegéstől Gyógyulást kívánok!


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva

        Kérdés: 2019. október 16., 19:02; Megválaszolva: 2019. október 18., 20:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: