• Forróság érzés

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Doktorúr/nő! Tegnap este óta érzem ezt a különös forróság érzést, ami végig fut a jobb belső combomon le a térdemig, nehány percenként követve egymast. Tudtommal makk egészséges vagyok, aktív életet élek, normál testalkatú 56 kg, most voltam vérvetelen, cukor, koleszterin, tökéletes. Betegségek nem voltak korábban. Táppénzen 25 éve nem voltam. Kicsit megijedtem, mi lehet ez. Köszönöm a választ. Marika

        Dr. Árki Ildikó válasza a forróság érzés témában

        Tisztelt Kérdező! Vizsgálat nélkül nem lehetséges diagnózist felállítani, ezért kérem, keresse fel háziorvosát, aki személyes vizsgálat alapján, tud további vizsgálatokat kérni, meg tudja ítélni az állapot súlyosságát és ettől függően további egészségügyi ellátóhoz be tudja utalni. Így csak a leírás alapján esetleg neurológiai (ideggyógyászati) okot lehetne feltételezni, de lehet más oka (pl. érrendszeri, mozgásszervi) is a panasznak. Részletesen a belső comb fájdalmáról az alábbiakban olvashat: https://www.webbeteg.hu/cikkek/fajdalom/23515/belso-combfajdalom Mielőbbi panaszmentességet kívánok!


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2019. október 16., 09:53; Megválaszolva: 2019. október 18., 08:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: