• Laktozintolerancia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Az alábbi lelettel kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Laktoz terheléses eredményem Glükoz O perc 5.1 Glükoz 60 perc 5.00 Glükoz 120 perc 5.2 Tejtermékek fogyasztása után haspuffadás, hasi görcs és égés, lazább széklet vagy hasmenès,gyomorböfögès,szédülés,hányinger,rossz közérzet. Az eredmény alapján van-e laktoz intoleranciám? Köszönöm válaszát.

        Dr. Plósz János válasza a laktóz intolerancia témában

        A lelet alapján laktóz intoleranciája nincs. Ettől függetlenül tejfehérje-allergiája lehet.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2019. október 11., 14:19; Megválaszolva: 2019. október 14., 20:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: