• Terhesen véres szövet darab

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr! Második gyermekemet várom és 18 hetes kismama vagyok.Mai nap folyamán,amikor kimentem a mosdóba kb.1cm hosszú véres szövet darab volt a wc papiron.Nem kisérte más tünet.A kicsit érzem, hogy mozog. Heti 1-2alkalommal picikét görcsölgetni szoktam,de tényleg minimális kellemetlenséggel jár.Az orvosomhoz csak két nap múlva tudok menni ill. elérni Ön szerint mennyire kell aggódnom vagy mi lehet a probléma? Köszönöm vàlaszàt!

        Dr. Tekse István válasza a terhes vérzés témában

        Kedves Kérdező! Lehet, hogy egy eddig nem meglátott méhnyak polyp távozott. Ha még vérezgetne akkor nem kell az orvosára várni hanem kérjen vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www..szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2019. október 06., 17:16; Megválaszolva: 2019. október 15., 11:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: