• Torokfájás, hányinger

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Hónapok óta állandó kaparó érzést érzek a torkomban, valamint étvágytalanságot, hányingert. A kellemetlen kaparó érzéshez száraz köhögés is társul. Fül-orr-gégész látott, a torkom nem gyulladt. Gombócérzés sem alakult ki, a nyelés nem okoz nehézséget, csak a folyamatos kaparás és köhögés. Általános vérkép szintén rendben van. Milyen vizsgálat elvégzését javasolná számomra?

        Dr. Árki Ildikó válasza a torok kaparás témában

        Tisztelt Kérdező! Panaszának hátterében többféle eltérés is állhat. Gastroenterológiai vizsgálat javasolt, allergológiai, pulmonológiai vizsgálat is szóba jöhet. Gondolom mellkas röntgen volt, csak nem írta. Kérem, keresse fel panaszával háziorvosát, aki a személyes vizsgálat után pontosabban fel tud állítani kivizsgálási tervet.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2019. szeptember 15., 13:52; Megválaszolva: 2019. szeptember 16., 20:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: