• Mi baj lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jó napot kívánok! Kislanyom 2éves álmában furcsán elkezdte mozgatni a 2 kezét szóltam hozzá kinyitotta a kis szemét és abba maradtt. Ez 2 hete történt tegnap ugyanígy csinálta 2-3másodpercig de már magától ébredtt aztán a cumijáért. Miért csinálhatja? Álmodik vagy valami más? Hozzá teszem nem minden nap alszik el délután van amikor 2 3 napig teljesen kimarad.

        Dr. Balogh Andrea válasza a alvás közbeni kézmozgás témában

        Kedves Kérdező! Semmi gond, valamit álmodik a kislánya, aggodalomra nincs ok :). Üdvözlettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2019. szeptember 13., 13:27; Megválaszolva: 2019. szeptember 14., 16:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr!Izomsorvadásban szenvedő férfi vagyok, sok éve emésztési panaszokkal is. Több éve a kontaminált vékonybél szindróma igazolódott kilégzéssel. Akkor Normixot szedtem, azt mondták egy kúra elég. Csak kicsit javultak a...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!