• Beszéd közben nyomás

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! 2 éve beszéd közben folyamatos nyomast tapasztaltam elfogyott a levegőm pár mondat után. Mandulakővel diagnosztizáltak , nagyon csúnyák voltak a manduláim , ezért műtétre került sor. A műtét után pár nappal történt jobb oldalt egy kisebb bevérzés, ami nem járt életveszéllyel , illetve különösebb problémával, hiszen az orvosom pár perc alatt el tudott látni. A műtét óta sajnos nem múlt el teljesen a nyomásérzés beszéd közben, jobb oldalt sokszor érzem, hogy valami nyom amikor beszélek. Lehetséges ez , hogy a bevérzés miatt alakult így vagy pedig nem is a mandulám, jelen esetben a mandulacsonk az oka mindennek? Nagyon köszönöm, hogy elolvasta üzenetem. Remélem tud segíteni a probléma megoldásában. Tisztelettel Regina

        Dr. Árki Ildikó válasza a légzés zavar témában

        Tisztelt Kérdező! "Beszéd közben elfogyott a levegő", ez utalhat tüdőbetegségre, pulmonológiai vizsgálat javasolható. "Nyomásérzés beszéd közben" itt nem derül ki, hogy pontosan hol van ez az érzet. Amennyiben a garatban, úgy fül-orr-gégészeti vizsgálat javasolt. Üdvözlettel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. szeptember 02., 08:06; Megválaszolva: 2019. szeptember 02., 21:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: