• Cöliákia?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Genetikai vizsgálat során az EMA IgA pozitív eredményt mutatott, illetve a TransgleaIgA értéke 8,8. Ezek alapján lehetséges cöliákia vagy autoimmun betegség? 2,5 éve szeretnénk babát, mindezidáig sajnos nem sikerült teherbe esnem. IR-em és PCOS-em is van. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Plósz János válasza a coeliakia témában

        Igen, a lelet alapján elképzelhető coeliakia jelenléte (biztosabbá vékonybél biopszia eredménye teheti a diagnózist).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2019. augusztus 15., 18:15; Megválaszolva: 2019. augusztus 20., 16:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: