• Miért?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt dr Árki! Valóban nincs semmi esėly arra hogy egy copd 4 stad.betegen segitenek?szivelégtelenség miatt egyre jobban fulladt elöször a jobb lábfeje kezdett dagadni amit a háziorvosa fastum gél felíråsåval akart "orvoyolni" majd amikor már mindkét kézfeje és mindkét bokåja valamint az egyik szemhéja is felduzzadt agyoedema miatt "exitalt" .elfogadható e hogy egy cardiálisan decompenzált tüdöbeteg nem kap sem szivtámogatót sem vizhajtot sem a háziorvosától sem a sürgösségin?élhetett volna még...!

        Dr. Árki Ildikó válasza a haláleset témában

        Tisztelt Levélíró! Az utóbbi időben több ugyanilyen, illetve hasonló témájú levél érkezett. Legutóbb pulmonológus kollégánk válaszolt. Oldalunknak nem profilja igazságügyi orvosszakértés, valamint a diagnózisok és terápiák felülbírálata. Kérem, tegye fel kérdéseit az elhunytat kezelő orvosoknak. A gyász feldolgozásában segítségére lehet pszichológussal történő beszélgetés. Tisztelettel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2019. augusztus 12., 13:56; Megválaszolva: 2019. augusztus 21., 18:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: