• HPV hordozás, átadás

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy megismerkedtem egy férfivel, aki őszintén elmesélte Nekem, hogy volt párjának magas kockázatú HPV-je volt (van). Elmondása szerint mindig használtak óvszert, (de mint tudjuk az óvszer se véd 100%-an). A volt barátnője kérésére elment férfiak számára elvégezhető HPV szűrésre, ami nála negatív lett. (kb.1 éve voltak együtt amikor elment szűrésre, és utána még kb. fél évig tartott a kapcsolatuk). Természetesen ennek ellenére bennem van a félem, hogy mi van akkor ha még is elkaphatom Tőle, még is hordozza. Nekem is volt már HPV-m, jelenleg tünetmentes vagyok. Kíváncsi lennék a véleményére. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Kiss György válasza a témában

        Tisztelt Hölgyem ! Kérem, hogy végeztessen el egy cytológiai vizsgálatot és HPV tipizálást is egyben, mely tisztázni fogja az Ön helyzetét és a partnerkapcsolati problémákat is. Az előzmények ismeretében a HPV elleni védőoltás is meggondolandónak tartom Üdvözlettel: dr. Kiss.


        Kérdés: 2019. augusztus 05., 18:51; Megválaszolva: 2019. augusztus 06., 09:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        kedves Doktor Úr! Köszönöm a gyors válaszát! (én vagyok,aki nem mer enni) Ön javasolta, hogy estére quamatel ,gaviscon stb-t használjak... Csak az a baj, hogy ha az égő gyomromra bármilyen savcsökkentőt beveszek csak még jobban fog égni és...
        Kedves Doktor Úr! Rettegek az evéstől! Ez azóta van így,mióta szedtem a PPI-ket-többfélét is- és mindegyiktől szinte leállt az emésztésem, illetve étkezések után égett a gyomrom. 1 hónap után abbahagytam , most van egy hete hogy semmit...
        Tisztelt Plósz János! Tanácsot szeretnék kérni. Kb. 1 hónapja minden evés után felpuffadok. Azonban nem a beleim, hanem a gyomrom puffad fel és úgy marad egész nap. Olyan mintha egy levegő gombóc lenne a gyomromban és akkora leszek mint egy...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Online konzultáció az OncoLogic-nál
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.