Mi lehet a betegségem okozója és milyen vizsgálat kell a kiderítésére

Tisztelt DR ÚR EGÉSZ ÉLETEMBEN VALAMI GYULLADÁSBAN TARTJA A TESTEMET JOBBÁRA A BELEKET (BŰZÖS SOK GÁZ KÜLÖMBÖZŐ ÁLLAGÚ SZÉKLET) ÉS A LÉGUTAT (OLYAN MINTHA ÁLLANDOAN INFULENZÁS VOLNÉK EZEK A TÜNETEK ÉVSZAKTOL FÜGGETLENÜL MINDIG VANNAK DE HOL AGRESSZIVAN HOL CSENDESEN HA AUTÓBAN UTAZOK A TÖBBI UTAS NEGYED-FÉLÓRA ELTELTÉVEL REKEDSÉGRE PANASZKODIK ÉS SŰRŰN TRÜSSZÖG.VAN E A REMÉNY MELLETT E BETEGSÉGRE MEOLDÁS? TÜDŐSZŰRÉS-GYOMOR TŰKRÖZÉS- HASI ULTRAHANG-FÜL- OR-GÉGE LELET: NEGATIV MEGÉRTÉSÉT VÁLASZÁT KÉREM.

Dr. Pék Tamás válasza gyulladás témában

Tisztelt Kérdező!

A kórlefolyás alapján tünetei hátterében fertőzéses betegség nem valószínű. Gasztroenterológiai vizsgálat, esetleg vastagbéltükrözés segíthetne a belek betegségének feltérképezésére. Légúti tüneteit okozhatja idült hörgőgyulladás, ebben a pulmonológián tudnának segíteni Önnek.

Üdvözlettel:

Kérdés: 2019. július 21., 21:47; Megválaszolva: 2019. július 24., 12:44
Kérdések és válaszok: Egyéb
Végbélsipoly
Tisztelt Dokror nő/ Doktor úr! A kérdésem az lenne,hogy enyhén begyulladt végbélsipollyal szabad e repülővel utazni? Válaszát előre is...
Bakterológia
Tisztel Doktor Úr! Párommal lombikprogramban veszünk részt. A tavaly novemberi lombik előtt, - a szükséges vizsgálatok elvégzésekor - bakteriális...
Bakteriális fertőzés
Tisztelt Doktor Úr! December közepén kezdődött a bakteriális fertőzésem, mely szexuális együttlét alatt hüvelybemenetkor és közben iszonyúan...
Gyulladt makk
Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a problémám, hogy a makkom begyulladt. Nagyon piros és enyhe fájdalmat is érzek, nem viszket. Korábban is pirosas volt...
Mi lehet a baj? Hüvelyi elváltozás...
Tisztelt Doktor Úr! Olyan visszatérő problémával fordulnék önhöz, ami megkeserít egy ideje. 3-4 havonta körülbelül a hüvelybemenetem...