• Mi lehet a betegségem okozója és milyen vizsgálat kell a kiderítésére

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt DR ÚR EGÉSZ ÉLETEMBEN VALAMI GYULLADÁSBAN TARTJA A TESTEMET JOBBÁRA A BELEKET (BŰZÖS SOK GÁZ KÜLÖMBÖZŐ ÁLLAGÚ SZÉKLET) ÉS A LÉGUTAT (OLYAN MINTHA ÁLLANDOAN INFULENZÁS VOLNÉK EZEK A TÜNETEK ÉVSZAKTOL FÜGGETLENÜL MINDIG VANNAK DE HOL AGRESSZIVAN HOL CSENDESEN HA AUTÓBAN UTAZOK A TÖBBI UTAS NEGYED-FÉLÓRA ELTELTÉVEL REKEDSÉGRE PANASZKODIK ÉS SŰRŰN TRÜSSZÖG.VAN E A REMÉNY MELLETT E BETEGSÉGRE MEOLDÁS? TÜDŐSZŰRÉS-GYOMOR TŰKRÖZÉS- HASI ULTRAHANG-FÜL- OR-GÉGE LELET:NEGATIV MEGÉRTÉSÉT VÁLASZÁT KÉREM.

        Dr. Pék Tamás válasza a gyulladás témában

        Tisztelt Kérdező! A kórlefolyás alapján tünetei hátterében fertőzéses betegség nem valószínű. Gasztroenterológiai vizsgálat, esetleg vastagbéltükrözés segíthetne a belek betegségének feltérképezésére. Légúti tüneteit okozhatja idült hörgőgyulladás, ebben a pulmonológián tudnának segíteni Önnek. Üdvözlettel:


        Kérdés: 2019. július 21., 21:47; Megválaszolva: 2019. július 24., 12:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: