• Nem káros e?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Napi 15 csepp stabilizált oxigén nem káros e? Egészségmegőrzés re iszom. Nem sejtpusztító e? Köszönöm.

        Dr. Árki Ildikó válasza a stabilizált oxigén témában

        Tisztelt Kérdező! Az Ön által írt készítményt nem ismerem, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet adatbázisában nem szerepel. A készítményről hitelt érdemlő tudományos orvosi dokumentációt nem találtam. Tisztelettel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2019. július 11., 16:21; Megválaszolva: 2019. november 02., 16:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: