• SZázalék számítás

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Én is, (mint egy előttem szóló) a egészségkárosodás számolása miatt írok. Anno (10-éve) egy flexibilis gerinc protézisem volt.... Arra 30%-egészségkárosodást állapítottak meg. Most fixálást végeztek, és "csak" 35% lett a mozgásszervi egészségkárosodásom mértéke. Ehhez még jött egy 15% pszichiátriai, illetve egy 15% neurológiai, és így összesen lett 53%. Ez hogy jön ki? Illetve Ön szerint élhetek a másodfokú jogorvoslat lehetőségével? Mert a fájdalom szubjektív dolog, de pl:egy flexibilis gerinc protézis, mellyel teljes életet lehet élni,-dolgozni , és egy kifixált gerinc, fájdalommal teli, beszűkült mozgás,-életlehetőséggel, az csak nem 5% különbség??????

        Dr. Árki Ildikó válasza a megváltozott munkaképesség, komplex minősítés témában

        Tisztelt Kérdező! A komplex minősítés részletes szabályozás szerint történik, melyet a 7/2012 NEFMI rendelet tartalmaz. Az elsőfokú határozat ellen a határozatot kiadó hatóságnál fellebbezés nyújtható be. Mindezekről részletesen olvashat az alábbi oldalon: http://www.efiportal.hu/egeszsegugy/komplex-minosites/ Tisztelettel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. július 04., 11:42; Megválaszolva: 2019. július 07., 21:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: