• Szedhetem-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Plósz János doktor úr, már kaptam Öntől egy nagyon jó tanácsot, a Cholagolra hívta fel a figyelmemet, szedem is, és kicsit használ is! (20 éve kivették az epehólyagomat, de csak az utóbbi két évben okoz ez problémát, "epeelfolyási akadály" és súlyos székrekedés formájában.) Most olyat kérdezek, amire nyilván nem szívesen válaszol, de Önben van a legnagyobb bizalmam. Szedhetek-e Gallmetet? Marketing ízű leírása alapján jónak tűnik, ugyanakkor veszélyesnek is érzem. Ha azt válaszolja Doktor úr, hogy ezt inkább beszélje meg kezelőorvosával, természetesen azt is megértem. Válaszát nagyon köszönöm előre is, tisztelettel dr. Kárpáti János

        Dr. Plósz János válasza a epe-elfolyás témában

        Az Ursofalk mellé szerintem felesleges a Gallmet-ben gondolkodni, annál többet nem tud. Esetleg a Cholagol helyett az Iberogast csepp kipróbálásra érdemes lehet.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2019. július 02., 14:52; Megválaszolva: 2019. július 08., 12:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: