• Melyik orvosi területhez tartozik ?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Ezzel a diagnozisal mentem hàzi orvoshoz. Elöször elküldött a neurologiàra, ott azt mondtàk tramumatologiàra, ott azt mondtàk hogy nem hozzájuk tartozik,ès el küldtek az ortopèdiàra, ès ott is azt mondtàk hogy nem hozzàjuk tartozik. Vissza kell menni dolgozni. Szeretnèk pàr hónapon belül eljutni egy olyan orvoshoz aki tudja kezelni ezt a betegsèget, Ès szeretnèm meg kèrdezni hogy milyen szakterülethez tartozik ès tudnak- e orvost ajànlani?

        Dr. Árki Ildikó válasza a szakellátás témában

        Tisztelt Kérdező! Nem írta meg, hogy mi a diagnózis, mi a betegsége, ezért nem tudjuk, hogy melyik szakterülethez tartozik. Tisztelettel


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. június 26., 21:39; Megválaszolva: 2019. június 28., 09:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: