• hasnyálmirigy gyulladás kezelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Június 3-án a fiam kórházba került hasnyálmirigy gyulladással , azóta az állapota nem javult 4 napja lázas és az egész teste vizesedik. Sebészetre küldték hogy leszívják ezt a folyadékot de a sebész orvos közölte hogy jobb ha várunk ezzel mert hogy védő réteg képződhet a belső szervek körül és erről kérném az ön szakvéleményét,hogy meddig lehet halogatni mert a láza nem szűnik, nincs változás.

        Dr. Plósz János válasza a hasnyálmirigy-gyulladás témában

        A láz és a gyulladásos paraméterek emelkedett volta semmiképp nem jó jel. Sebészeti megoldás abban az esetben jön szóba, ha a gyulladásos olyan súlyos, hogy szövetelhalással jár és ez felülfertőződik.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. június 14., 11:32; Megválaszolva: 2019. június 14., 13:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: