• Mellkasi fájdalom néha állva is.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Azt szeretném megkérdezni Öntől hogy miért lehet az,hogy időnként mellkasi fájdalmat érzek,néha állás közben is,de leggyakrabban ülés közben,de két hónappal ezelőtt voltam vizsgálaton a szívemnek és akkor azt mondta a vizsgáló orvos,hogy nincsen semmi baj a szívemnek,sőt szerinte nagyon egészséges a szívem,32 éves vagyok és gyógyíthatatlan idegrendszeri sérüléssel élek mâr 8 éve,csak gondoltam ez fontos mellékinformáció lehet Önnek. Köszönettel!

        Dr. Árki Ildikó válasza a fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Ennyi információból sajnos nem lehet véleményt mondani. A gyógyíthatatlan idegrendszeri megbetegedésének mibenlétét sem írta meg. Mellkasi fájdalomnak sokféle oka lehet, a szív eredettől kezdve a mozgásszerviig. Kérem, forduljon kezelőorvosához panaszával, ő ismeri a megbetegedését, állapotát. Tisztelettel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2019. június 11., 13:59; Megválaszolva: 2019. június 12., 21:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: