• Copd

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Solu medrol im adása után lábfej kézfej szemhéjduzzadás.egyre romlo erönléti állapot.sürgösségin bronchitis diagnozissal hazaküldték majd 3 nap mulva keringés összeomlás intubálás és 40mg solumedrol adás után agyoedema agytörzsi beékelödés asystolia.hogyan jut el egy beteg ilyen állapotba és miért

        Dr. Árki Ildikó válasza a keringés összeomlás témában

        Tisztelt Kérdező! Erre a kérdésre csak az esetet részletesen ismerő kezelőorvos tudna választ adni. Kérem, keresse fel a kezelőorvost, a kezelő intézményt. Tisztelettel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2019. május 28., 17:48; Megválaszolva: 2019. június 12., 21:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: