gyógyszer abbahagyása?

Az orvos peritolt írt fel,elolvastam a tájèkoztatót,AZT írja az elö par napba fáradèkonyság álmosság elöfordul,de ez napokon belül rendezödik,amennyiben szèdülès kábultság is jelentkezik az elsö fèl szem bevètele után haggya Abba? Vagy rendezödik? Milyen esetekben muszály abbahagyni?

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Szanyi Andrea válasza gyógyszer mellékhatás témában

Kedves kérdező!

A Peritol egy régebbi típusú antihisztamin gyógyszer, melynek mellékhatása lehet az álmosság, fáradékonyság, de ez nem nagy mértékű és általában néhány napos gyógyszerszedést követően enyhülni szokott. Ha a mellékhatás kifejezett, a napi életritmusban zavarja Önt, akkor viszont ne szedje tovább. Megjegyezném, hogy nem derült ki, hogy mire kapta a gyógyszert. Amennyiben allergiás tünetekre, akkor, ha álmosítja, léteznek ennél korszerűbb szerek is, kevesebb mellékhatással. Ha viszont étvágytalanság miatt, akkor azt meg kell előznie kivizsgálásnak, hogy van-e a háttérben valamilyen betegség.

Kérdés: 2019. május 23., 21:06; Megválaszolva: 2019. május 27., 21:10
Kérdések és válaszok: Egyéb
Magas GGT, GOT, GPT
Jó napot kívánok mindenkinek. Járok bőrgyógyászhoz ugyanis pattanások és akne jelent meg a vállamon és hátamon még tinédzser koromban és ez most...
Agyoedema
Mi lehet a baj? mindkét kézfej és lábfej valamint jobb szemhéjduzzanat oedemas felpuffadás.okozhat e solu medrol im adása pár nap után ilyen tünetet
Húgysav szint emelkedést okozhat e...
Az alábbi gyógyszerek okozhatnak e húgysav szint és vércukorszint emelkedést? Asa protect100, tanydon 8o,curidol 37,5mg, rawel sr 1.5 mg. Köszönöm...
Érprobléma
Üdvözlöm! Szeretném segítségét , kérni! Április 23.-án szteroid injekciót kaptam ,Diprophosból egyet. Rá két napra kezdődtek a problémáim...
Vastagbél daganat műtét után milyen...
Tisztelt Doktor Úr! 2017.12.11-én rectosigma rezekció történt sebészeti intézetben. Szövettan: Adenocarcinoma exulceratum intestini crassi, G3, pT3...