• Érdemes lenne-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Doktornő! 29 éves fiatalember vagyok. Körülbelül négy évvel ezelőtt vettem észre, hogy a libidóm hanyatlásnak indult, mára szinte 0, egyre inkább kihagy a memóriám, gondot okoz a tanulás, folyamatosan enervált vagyok és sokszor érzelmileg is mintha egy síkon mozognék. Ismert és kezelt autoimmun eredetű hypothyreosisom van. Urulógián, andrológián jártam. Szervileg és a hormonilag rendben vagyok, bár a szabad tesztoszteron szintem mindig az alsó határérték közelében mozog, ez még nem indokolná a problémát. Pszichés gondjaim sincsenek, egészségesen élek, rengeteget sportolok, boldog párkapcsolatban élek. Valamennyi legálisan kapható tesztoszteronfokozó készítményt kipróbáltam már (D-aszparginsav, dehidroepiandroszteron, egyéb növényi kivonatok) de hiába. Okozhat-e ilyen jellegű tüneteket valamelyik neurotranszmitter zavara, érdemes lenne-e elmenni egy neurológiai szakrendelésre? Az endokrinológiába és társaiba már belefáradtam. Előre is köszönöm megtisztelő válaszát!

        Dr. Kerekes Éva válasza a egyéb témában

        Tisztelt Érdeklődő! Nem , nem jellemző, hogy neurotranszmitter betegségek ilyen jellegű gonddal járnának. A neurológus helyett egy megfelelő pszichiáter tudna segíteni a panaszain. Gyógyulást kívánok!


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Itt kérdezhet

        Dr. Kerekes Éva

        Kérdés: 2019. április 26., 21:57; Megválaszolva: 2019. április 26., 22:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: