• ²éve fajdalmat érzek a mellkasomban es sokat szedülok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mi okozhatja ezt? Foleg estékként

        Dr. Árki Ildikó válasza a szédülés témában

        Tisztelt Kérdező! Panaszait hátterében sokféle eltérés, megbetegedés állhat. Ennél konkrétabbat az igen kevés információt tartalmazó levélre válaszolni sajnos nem tudok. Személyes orvosi vizsgálat szükséges, melynek alapján további szakorvosi, labor és képalkotó vizsgálatok válhatnak szükségessé. Keresse fel háziorvosát a kivizsgálás érdekében.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. április 24., 19:38; Megválaszolva: 2019. április 28., 22:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: