• Jó-e az eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Üdvözlöm! Szeretnénk babát a férjem volt vizsgálaton és szeretném öntől is megkérdezni, hogy jó-e az eredménye.? Köszönettel:Viktória

        Dr. Árki Ildikó válasza a lelet hiány témában

        Tisztelt Kérdező! Sajnos a leletet nem küldte el, valószínűleg lemaradhatott. Üdvözlettel


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2019. április 15., 19:09; Megválaszolva: 2019. április 19., 22:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: