• Be menjek kórházba vagy ne?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2hete 1napja volt abortuszom. Bolondok voltunk nem kerültünk a szexet. Tegnap nagyon görcsöltem kb 12 órától, majd 6ora fele vezetés közben rosszul lettem és felére kellett állnom. Alig bírtam haza vezetni. És azóta is hányok. Nm tudok enni csak inni. De max 1-2 órán belül az is távozik belőlem. Lehet barmilyen nagy baj? Orvoshoz elmenjek vagy ezek a tünetek miatt nem kell?

        Dr. Árki Ildikó válasza a hányás témában

        Tisztelt Kérdező! Mielőbbi orvosi vizsgálat szükséges, kórházi (SBO, sürgősségi osztály) ellátás, vizsgálat és kezelés javasolható a leírtak alapján!


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. április 11., 15:08; Megválaszolva: 2019. április 13., 00:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: