• Laboreredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Ildikó! A háziorvosom elküldött a laborba teljes vérkép vizsgálatra. Megkaptam az eredményt és nagyon megijedtem hogy néhány érték a határértéken vagy kicsivel felette van. Ekkor vettem észre , hogy a leleten a nem megjelölésnél "NŐ" szerepel. Megnéztem a neten és sok eredménynél a határérték magasabb a férfiakra vonatkozóan így az értékek ezen belül vannak különösen a vér és a veseműködésre utaló (eGFR) értéknél. Kérdés, hogy a mérésnél van-e jelentősége a nem megjelölésnek és ezen hiba miatt új vizsgálatot célszerű-e kérni? Üdv: Nándor

        Dr. Árki Ildikó válasza a labor vizsgálat témában

        Tisztelt Kérdező! Érdemes lenne a vizsgálatot végző laborhoz fordulni a problémával. Ők fognak tudni érdemi választ adni arra, hogy hol történt a hiba és mi a teendő. Üdvözlettel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2019. április 04., 16:18; Megválaszolva: 2019. április 22., 20:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: