Rákszűrés a menstruáció tán

Tisztelt Doktor Úr! Tegnap (04.01) voltam rákszűrésen és annyira izgultam, hogy amikor az orvos megkérdezte mikor volt az utolsó menstruációm, azt mondtam, hogy két hete. Otthon jöttem rá, hogy nem is két hete volt, hanem egy hete, sőt múlt hét végén ért véget. (Mirenám van, a vérzésem nagyon csekély viszont elhúzódik) Azt szeretném kérdezni, hogy ez okozhat fals pozitív eredményt? Olvastam arról hogy a vérzés után 3 nappal még mikroszkopikusan kimutatható vérzés lehetséges. Ez befolyásolhatja a kenet eredményét? Ezért vissza fognak hívni? Köszönettel: Kata

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza cytológia témában

Kedves Kérdező!

Semmiféle problémát nem fog jelenteni.

Üdvözlettel: Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2019. április 02., 17:34; Megválaszolva: 2019. április 04., 17:29
Kérdések és válaszok: Egyéb
rákszürés
Tisztelt Doktor Úr! Azt szeretném megtudni,hogy hány éves korig kell rákszűrésre menni a nőknek, illetve ha egyáltalán nem él szexuális életet...
Cytológia?
Tisztelt Doktor Úr! Január 13-án voltam az éves rákszűrési vizsgálatomon. Rendszeresen járok, eddig soha nem kaptam semmilyen visszajelzést. Mivel...
Pecsétviaszgomba fogasztása
Laborlelet értelmezése
Labor leletek értelmezése