• Egyensúyzavar,gyengeség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő! Már több mint 1 hónapja egyensúlyzavarom van oalyan forgó ingadozó jellegű.egy héttel akut garatgyulladásom lett katam 1hétig aktil duot 2×1000mgot.a doktornő azt mondta a reflux felmarta a nyelőcsövet.közbenvérvizsgálaton voltam ahol az Ast qvantitartiv 437volt majdnem háromszor annyi azt mondta normális.a refluxra kaptam pantoprazolt 2×20mg.a vérkép rendben volt.fül orr gége rendben szemészet rendben.tavaly deceberben voltam hasi és kismefencei valamint szivultrahangon ekg m is volt állitólag minden rendben.eléggé aggódok a nyaki szoritás miatteléggé fáj a gerincem a hátam főleg nyaki resznel sokat ropogott.pajzsmirigy ultrahangom is volt.érdemes lenne neurologiara es ortopediara menni?vagy menjek meg egyszer kardiologiara.lehet becsípődött az ideg?renszeresen szedtem savlekötőtlhet valami b vitaminhiany is?

        Dr. Szanyi Andrea válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! A nyaki szorítást okozhatja a reflux betegség. Ha panasza a szedett pantoprazol mellett enyhült , de nem szűnt, akkor felmerül, hogy más adagban kellene szednie a gyógyszert. A szédülését okozhatja a nyaki gerinc eltérése is. Ha a szédülés nem szűnik, neurológiai vizsgálatát javasolnám.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. március 30., 15:58; Megválaszolva: 2019. április 07., 17:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: