• Mi okozhatja? Mit tehetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! Az lenne a kérdésem hogy jönnek ram rosszullétek. Vasam alacsony Februárban vettek vért es 2,0 volt. A rosszuletteim szédülés,gyengeség, ájulás érzet ,zsibbadás, Egyensúly zavar, nehezen kapok levegőt. Szedem a Neo ferro folgammat de meh mindig mindennap rosszul érzem magam. Munkahelyemen is ha ram jon nem tudok teljesíteni . Mit tudnék tenni? Vagy esetleg más is állhat a betegségem mögött?

        Dr. Árki Ildikó válasza a vas hiány témában

        Tisztelt Kérdező! A vashiány okát mindenképpen tisztázni kellene. Kontroll labor vizsgálat is kellene a vas anyagcsere ellenőrzésére, mennyire hatékony a vas kezelés. Egyéb vizsgálatok is szükségesek lehetnek. Kérem, keresse fel kezelőorvosát panaszaival kontroll vizsgálat céljából.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. március 28., 09:13; Megválaszolva: 2019. április 02., 22:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: