• Súlyos csípés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm, anyukám a térdénél észrevett 2hete egy csípést, eddig semmit nem érzett de ma panaszkodott, hogy fáj már neki, a pukli a tetején nő, nagyon súlyos lehet? kb. 5forintos nagyságú! Köszönöm a segítséget!

        Dr. Árki Ildikó válasza a csípés témában

        Tisztelt Kérdező! Látatlanban, vizsgálat nélkül nem tudok az állapot súlyosságára vonatkozó véleményt adni. Keresse fel háziorvosát a vizsgálat és kezelés érdekében. (Fertőtlenítés javasolható, gyógyszertárban kapható készítménnyel pl. Betadin) Mielőbbi jobbulást


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2019. március 20., 19:37; Megválaszolva: 2019. március 27., 23:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: