• Refluxos vagyok-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszelt Doktor Úr! Erős savas fájdalmat érzek a nyelőcsövemben. Milyen vizsgálatot javasol, hogy kideríthessem, vajon refluxos vagyok-e? Köszönöm!

        Dr. Plósz János válasza a reflux témában

        Egy gyomortükrözés illetve a megfelelő gyógyszer hatásossága segíthet igazolni a kórképet. Addig is a gyakori, kis étkezések, szénsavas italopk kerülése, ágyban a fejvég megemelése, valamint bevonószerek (Gaviscon, Venter) használata segíthet.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2019. március 19., 11:02; Megválaszolva: 2019. március 19., 11:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: