• Véralvadás gátló

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt doktornő! Sajnos 2 napig el felejtettem be venni a véralvadás gátló gyógyszert milyen probléma lehet?

        Dr. Árki Ildikó válasza a véralvadás gátló témában

        Tisztelt Kérdező! Nem tudom, milyen betegség miatt szed véralvadás gátlót, de általánosságban az mondható el, hogy ha a véralvadásgátló hatás csökken, akkor a vérrögösödés kialakulásának lehetősége növekszik. Ellenőrizni kellene, hogy csökkent-e a véralvadás gátló hatás (és milyen mértékben) ezért INR vizsgálat javasolt.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2019. március 13., 23:58; Megválaszolva: 2019. március 17., 21:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: