• Vérnyomás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Évek óta tartó probléma. A semmiből hirtelen rosszul leszek.Nagyon szédülök, addig megy míg hánynom is kell. Lezsibbad mind a két karom. Utoljára elkapott a pánik és még a nyelvem is kifehéredett. Refluxot állapítottak meg, de nem tudom van e köze a refluxnak a szédüléshez. Voltam MR koponya nem találtak semmit. Általában évente 1szer vagyok rosszul.Nem dátumhoz kötött.Tavaly augusztusban előtte 2 évig nem volt rosszullétem. Várom válaszát. Köszönöm

        Dr. Szanyi Andrea válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! Annak kiderítése, hogy panaszát vérnyomás emelkedés vagy esetleg csökkenés okozza-e, rendkívül egyszerű, a rosszulléte fennállásakor mérje meg a vérnyomását. A refluxnak valószínűleg semmi köze a szédüléshez, de a nyelv elfehéredését a reflux okozhatja. Panasza lehet pánik betegség, de migrén is. A karjainak zsibbadása valószínűleg a kapkodó légvétel következtében alakul ki.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2019. március 05., 14:56; Megválaszolva: 2019. március 09., 19:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: