• Csomó a mellben

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 33 éves nő vagyok. Azzal a kérdéssel szeretnék Önhöz fordulni, hogy Ön szerint normális jelenség-e a mellbimbó udvarán végigfutó világoskék erek?! Képet mellékletben csatoltam. Nem tudom sajnos megmondani, hogy mióta láthatóak, ma vettem észre őket az emlők önvizsgálata során. A másik mellbimbóm udvarán csak minimális figyelhető meg mindez, sokkal kevesebb látható, és nem is rajzolódnak így ki. Azon a mellemen belül, ahol az erek megjelentek a mellbimbó udvarán, a melltartó kosarának felső részénél, ahol a pánt varrása kezdődik, érzek egy kis göböt, de izomcsomónak vagy tejmirigynek tűnik, korábban is éreztem ilyesmit, csak talán kisebbeket. A másik mellemben is érezhető hasonló, picit lentebbi területen. Nőgyógyász végzett mellvizsgálatot január végén, de én úgy emlékszem, hogy közvetlenül a mell körüli területet nézte, fentebb nem. Peteéresem a napokban várható, nem tudom, ez befolyásolhat-e az említett tünetek közül valamit. Illetve híztam is, és kényelmesebb, lazább melltartókat hordok mostanában. Terheség kizárva! Válaszát előre is megköszönve, tisztelettel: Adrienn

        Dr. Szalóczy Péter válasza a emlő elváltozás témában

        Kedves Adrienn! A leírt elváltozás megnyugtatóan nem vészes, de ma már a nőgyógyász kézi simítása konkrét csomócska gyanú esetén kötelezően mammográfiás röntgenes vagy mell ultrahangos vizsgálatot igényel. Már az ön fiatal korában is. Peteéréstől, melltartótól, hízástól függetlenül.


        Kérdés: 2019. március 04., 21:26; Megválaszolva: 2019. március 08., 15:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: