• vérzészavar

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Doktor úr! Júniusban nőgyógyászati vizsgálatot és vérvételt követően dienille tablettát kaptam, melyet az előírásnak megfelelően szedtem, percre pontosan, más gyógyszert nem szedtem. Az első 3 levél során pecsételést tapasztaltam, majd a panaszok megszűntek. Januárban felsőlégúti fertőzésre háziorvosom Sumamed antibiotikumot rendelt, melyet 6 napig kellett szednem. Ebben a hónapban az antibiotikum kezelést követően áttöréses vérzést tapasztaltam, mely a 13. napon kezdődött és elhúzódóan fennállt a tablettamentes szünetig. Felszívódási zavarra gondoltam gyógyszerkölcsönhatás miatt, így nem ijedtem meg. Azonben az újabb levél elkezdésével februárban ugyanabban az időben, a 13. napon ismért pecsételés kezdődött, bár kevésbé intenzív és inkább barnázás, mint vérzés. Tanácstalan vagyok, hogy mi a teendőm. Szedjem tovább türelemmmel, mert várható, hogy 1-2 hónapon belül ez rendeződik, vagy tablettaváltás indokolt? Tanácsát szeretném kérni, hogy mit tegyek.

        Dr. Tekse István válasza a dienille témában

        Kedves Kérdező! Még 1-2 hónap türelmet javasolnék. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2019. március 03., 16:07; Megválaszolva: 2019. március 11., 16:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: