• Mi a teendő?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktor Úr! A segítségét szeretném kérni. Több csillagos adat is szerepel a vérvételi papíromon. Vizelet Kreatinin:20.54 mmol/L, Vvt szám: 4,85 T/L. Kalcium : 2,52 mmol/L. Serum Kreatinin, 87 umol/L. Serum albumin : 50 g/L. Cholesterin:6,2 mmol/L. Triglyceride: 1,96 mmol/L. LDH:131 U/L.Várom szíves válaszát, Tisztelettel: Nagy Erna

        Dr. Plósz János válasza a labor témában

        Az alacsonyabb LDH érték és a magasabb albumin nem probléma, a magasabb kreatitinek, kalcium alacsony folyadékbevitelre utalhatnak, a magasabb vérzsír-értékek (koleszterin-triglicerid) miatt a zsír- és kalóriabevitel csökkentése és testmozgás fokozása javasolható.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. március 01., 16:41; Megválaszolva: 2019. március 02., 08:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: