• Ki lehet gyógyulni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot doktor úr/nô Azt szeretném mondani, hogy van egy 18 éves nagyon jó lány barátom aki súlyos beteg ( egy veséje van, vérszegény, nyakán belül van egy csomo, hasnyálmirigy gyulladása van) és hogy mennyi esély van rá ki gyógyul ebből ugy hogy valamennyire tudja élni az életét, hogy csak néha keljen el menni orvoshoz? Ha jár a kezelésekre és műtétre meg otthon pihen és szinte nem megy sehova úgy van esély rá hogy jobban lesz?

        Dr. Árki Ildikó válasza a prognózis témában

        Tisztelt Kérdező! Ennyi információból felelősségteljes érdemi választ sajnos nem lehet adni . A vesebetegségek kezelése és a prognózis a betegség stádiumától függ. Önmagában az, hogy egy veséje van, még lehet, hogy nem jelent nagy gondot, ha annak működése jó. Nem tudom, milyen műtétre kellene mennie. Véleményem szerint a kezelőorvosával kellene megbeszélni az itt feltett kérdéseket.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2019. február 24., 11:18; Megválaszolva: 2019. február 27., 20:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: