• Tanácsot szeretnék kérni!

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Raynaud syndromám van, mely perifériás érszűkület, kézremegés, kéz felületén ekcéma láthato mely folyamatosan vézkik, neü és fáj nem tudok vele kisebb dolgokat mefgoni. A munkaheyek nem alkalmaznak emiatt. Kérdésem az lenne, hogy igy a leszázalékolás lehetöse fenn áll e?

        Dr. Árki Ildikó válasza a megváltozott munkaképesség témában

        Tisztelt Kérdező! A megváltozott munkaképesség, az egészségi állapot illetve az egészségkárosodás mértékének megállapítására a kormányhivatal megfelelő szerve (régebben NRSZH) jogosult. A folyamat elindításához háziorvosa segítségét kell kérnie. A háziorvos tölti ki a megváltozott munkaképesség megállapításához szükséges nyomtatványt. Bővebb információ: http://emmiugyfelszolgalat.gov.hu/szocialis/megvaltozott Üdvözlettel


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. február 05., 06:31; Megválaszolva: 2019. február 09., 19:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: