• Szorongás miatt nem múlik a tompa fejfájás?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! nálam is elkezdődött ez a “csoda” amit erős szorongásnak és pánikrohamoknak hívunk, talán annyi előnyben vagyok hogy részben tudom az okokat miért, én Rexetint kaptam plusz Frontint 0.25 de egyelőre csak a fél Frontint veszem be ha nagyon erős a szorongásom és nagyon agyalok meg félek, most elkezdtem a környezetemben megváltoztatni a zavaró tényezőket, és heti 1x magán pszichologushoz is járok, illetve vmi terápiát is tervezek elkezdeni, és ha ezek sem segítenek na akkor vagyok hajlandó az antidepihez nyúlni. A napokban már a fél Frontint sem vettem be, mert nem feltétlen érzem szükségét, viszont borzalmas tompa nehézfej érzésem van már lassan egy hete, mintha nem is a valóságban lennék sokszor olyan. Hozzáteszem hogy 1 hétig se szedtem a fél Frontint így nem hiszem, hogy hozzászokási dolog lenne. Jól alszom, nem stresszelek, csökkentettem a fusztráló tényezőket is, de ez a tompa nehézfej érzés egyszerűen nem múlik. Már próbáltam mindenféle gyógynövényes dolgot, nem jött be egyik sem. Mi lehet ez? Már MRI re is elmentem de ott sincs semmi gyanús. Tudna segíteni mivel lehet ezt enyhíteni, mert örülök hogy a szorongásomon úrrá tudok lenni, de ez a fejfájás illetve mintha nem a valóságban lennék dolog megkeseríti a napokat. Köszönöm!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a fejfájás pszichés alapon? témában

        Tisztelt Kérdező, Egy hét szedés alatt valóban nem alakulhat ki hozzászokás a Frontinhoz. Elhagyását követően azonban megjelenhetnek szorongásos tünetek, a fejfájás, derealizációs élmény is lehet ilyen. Próbaképpen meg lehetne próbálni ismét bevenni egy fél Frontint, megtapasztalni, hogy hat ez a tüneteire. Amennyiben oldja őket, ez megerősíti a szorongásos eredet valószínűségét. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 23., 10:27; Megválaszolva: 2019. január 23., 22:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: