• Fázós lábak

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Doktornő/Doktorúr! Több betegségen és műtéten vagyok túl, a legsúlyosabbakat is könnyedén átvészeltem. Amivel viszont nem tudok élni, az az, hogy fájdalmasan fáznak a lábaim. Voltam különböző vizsgálatokon, nincs érszűkületem, és a lábaim melegek, egyáltalán nem hideg soha. De bármivel probalom "felmelegíteni", nem megy, nyáron is vastag zoknit húzok, de nem jobb. Próbáltam utánaolvasni interneten, de erről semmit nem találtam, mert mint írtam:lábaim nem hidegek. Tény, hogy egész életemben stresszes munkahelyem volt, szívbillentyű műtéten és vesedaganat műtéten is átestem az utóbbi években, de mindegyik jol sikerült, és azóta is teljes életet élek. Viszont ez a lábfázás nagyon tud fájni! Mi lehet ez a betegség, vagy minek a mellékhatása? Várom válaszát köszönettel!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a fázós kábak témában

        Kedves Kérdező! Panaszát a felsorolt gyógyszerek közül a Concor és a Tenaxum is okozhatja. Önmagától ne hagyja abba a gyógyszerek szedését, mielőbb keresse fel kezelőorvosát, hogy az említett gyógyszerek helyett más kezelést állítson be.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 09., 10:07; Megválaszolva: 2019. január 12., 15:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: