• Lábfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jónapot! Olyan kérdésem lenne, hogy 5 napja folyamatos lábfájdalmam van. Be van dagadva. Piros, és ég, forro az érzet rajta. Menni nem igazán tudok rajta mert annyira fáj. Ön szerint mi lehet a probléma?

        Dr. Árki Ildikó válasza a alsóvégtag fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! A kevéske információ és a vizsgálat hiánya miatt kórisme felállítása nem lehetséges. Azt sem tartalmazza a leírás, hogy az alsóvégtag mely részére terjed ki a tünet. Fájdalom, bőrpír, melegebb terület, jellemzően gyulladás tünetei. Duzzanat vénás keringési zavarban (mélyvénás thrombózis) is lehet. Mielőbb személyes orvosi vizsgálat szükséges a diagnózis megállapításához és a kezeléshez. Üdvözlettel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 05., 16:00; Megválaszolva: 2019. január 07., 22:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: